Dublje, mekše, bolje

JetPeel ™ aplikator je patentirana, najsuvremenija tehnologija koja omogućuje transdermalni unos finih maglovitih mlazova podzvučnim brzinama do dermisa kože na klinički siguran i učinkovit način. Posebna mlaznica aplikatora JetPeel dizajnirana je za razbijanje ubrzanih mlazova tekućine na mikro kapljice. Snaga mlazova rasteže kožu bez boli i nelagode, otvarajući mikrokanale duboko u dermisu. Mikrokapljice izlaze iz mlaznice aplikatora i isporučuju se kroz barijeru kože, bez igala, reza i loma kože. Izravni transdermalni prijenos putem JetPeel aplikatora znači da su rezultati trenutačni i učinkoviti, vidljivi istog dana. JetPeel uređaji dizajnirani su za uporabu samo s JetPeel aplikatorima.

JetPeel nudi niz aplikatora s mlaznicama i konfiguracijama različitih veličina koji su prikladni za različite estetske i medicinske primjene. Aplikator JetPeel tajna je učinkovitosti JetPeel tehnologije, olakšavajući dotok mlazova u slojeve kože ugodnim dodirom.

JetPeel aplikatori – nježni mlazovi terapijske njege

JetPeel uređaji kompatibilni su s nizom aplikatora, dizajniranih za različite namjene i tretmane:

 
Magic

Magic

Magic aplikator je dizajn s jednostrukom mlaznicom, idealan za uporabu u uskim područjima, kao što su različiti dijelovi lica, mezoterapija i tretmani protiv bora.

Pogledaj proizvod
DOUBLE

DOUBLE

Dvostruki aplikator ima dvostruku mlaznicu, pogodnu za transdermalne tretmane kose i vlasišta.

Pogledaj proizvod
SINGLE

SINGLE

Jednostruki aplikator je dizajn s većom jednostrukom mlaznicom, idealan za mezoterapiju i primjene seruma s većom viskoznosti.

Pogledaj proizvod
TRIPLE

TRIPLE

Trostruki aplikator je verzija s tri mlaznice dizajna jednostrukog aplikatora, pogodan za transdermalnu mezoterapiju i idealan za većinu JetCare seruma i tretmana.

Pogledaj proizvod
Prestige Plus

Prestige Plus

Aplikator Prestige Plus ima luer-lock konektor, pogodan za bilo koju standardnu špricu, ima ugrađeni zračni štit i dizajniran je za sterilne aplikacije za jednokratnu uporabu. Kompatibilan je s JetPeel 3V.

Pogledaj proizvod
Vakuum

Vakuum

Vakuumski aplikator koristi se za uklanjanje komedona i druge tretmane za uklanjanje nečistoća te za drenažnu masažu ispod očiju.

Pogledaj proizvod