JetPro

JetPro napredna tehnologija njege osmišljena je za liječenje kože i povećanje samopouzdanja. Tehnologija mlaznog pogona prilagođena estetskoj industriji omogućuje najudobniji, zdravi tretman i brze vidljive rezultate. Osim kože, JetPro pomaže ljudima da izgledaju i osjećaju se svježe, zdravo i nevjerojatno, gradeći samopouzdanje u sebe i svoju njegu kože - kao nikada prije.

Budućnost tretmana ljepote

JetPro je vrhunska kombinacija zdravlja kože i lijepog samopouzdanja. Potpuno drugačiji pristup estetskom tretmanu, JetPro djeluje duboko u dermisu, no ipak je 100% neinvazivan i klinički dokazan. Omogućuje vidljive trenutne rezultate u sustavu za transdermalni prijenos bez igala, pucanja kože, ožiljnog tkiva, vremena zacjeljivanja i oporavka klijenata. Zapravo, uz JetPro, tretmani ljepote su ugodni, pa čak i opuštajući. Uz JetPro, klijenti kozmetičkih i SPA salona mogu otkriti najbolju verziju sebe s povjerenjem u smirujući i učinkovit proces tretmana.

Kako je to moguće? S vrhunskom tehnologijom JetPeela.

JetPro

Kako JetPro radi

JetPro koristi naprednu tehnologiju mlaznog pogona iskorištenu za pružanje dubokog transdermalnog tretmana u kompaktnom uređaju, jednostavnom za korištenje. JetPro stvara visokotlačne, fine mlazove nanesene na kožu patentiranim JetPeel aplikatorom. Pod kutom od 45°, mlazovi podzvučne brzine stvaraju nježan, ali snažan pritisak na površinu kože, ljušteći epidermalni sloj mikrodermoabrazijom i pripremajući ga za transdermalni tretman. Naneseni okomito, snažni mlazovi rastežu kožu stvarajući mikrokanale u dermisu. Koristeći se zajedno s JetCare serumima, formulama za liječenje niz kozmetičkih stanja, mlazni tokovi omogućuju hidroparaciju visoko aktivnih, hranjivih tvari putem mikrokapljica koje se isporučuju duboko u dermis. Nema vremena čekanja - izravna isporuka duboko u dermis stvara rezultate koji su vidljivi istog dana.

Uređaj ne koristi igle i uopće nema loma kože. To znači da je tretman 100% bezbolan, ne dovodi do ožiljka i ne zahtijeva razdoblje oporavka. Klijenti mogu odmah nastaviti s uobičajenom rutinom čim tretman završi. Najbolje od svega, rezultati su klinički dokazani i vidljivi, a u kombinaciji s opuštajućim i pomlađujućim iskustvom tretmana - klijent otkriva novi sjaj i samopouzdanje, sve zahvaljujući inovativnom uređaju za liječenje JetPro.

ZA KLIJENTE

 

Bez boli

100% neinvazivni mlazni tokovi prodiru u dermis u potpuno udobnom, opuštajućem i ugodnom iskustvu.

Nema oporavka

Nema lomljenja kože te nije potrebno vrijeme oporavka. Klijent napušta tretman u potpunoj udobnosti i može se odmah vratiti svojoj svakodnevnici.

Brzi i vidljivi rezultati

Trenutna isporuka duboko u dermis znači da su rezultati trenutačni i vidljivi.

Brzi i vidljivi rezultati

JetPro je udoban i opuštajući tretman s povjerenjem u klinički dokazane rezultate.

ZA ESTETIČARE

 

Znanstveno pouzdan

Klinički dokazani vidljivi rezultati istog dana, za veliko zadovoljstvo klijenata.

Sigurno i učinkovito

Neinvazivan, bez igala, bez otisaka na koži. Klijent uživa u ugodnom iskustvu bez oštećenja ili potrebnog ozdravljenja.

Jedan uređaj, višestruka primjena

Zajedno s različitim JetPeel aplikatorima i JetCare serumima, jedan uređaj nudi širok raspon mogućnosti tretmana.

Brzi povrat ulaganja, pokreće poslovni uspjeh

Dokazano je da ulaganje u najsuvremeniji uređaj daje izvrsne rezultate, zadovoljne i stalne klijente.

JetPro je dizajniran za upotrebu samo s JetPeel patentiranim aplikatorima.

Saznajte više

Specifikacije

Dimenzije: 460mm x 560mm x 680mm
Težina: 27 kg
Mobilnost: Integrirani kotačići
Max. izvorni tlak: 90 psi
Izvor tekućine: spremnik seruma za jednokratnu upotrebu